Cap de setmana de finals a la Copa Catalana S14. Els més joves de les categories de formació competitives arriben a la cita definitiva amb el títol de campions en joc.

Les tres competicions de la Copa Catalana (Or, Argent i Bronze) es resolen dissabte i diumenge amb els camps de la Guinardera, la Teixonera i Cervelló com a escenaris.

A la Copa Catalana Or, el vigent campió de la Primera Catalana i d'Espanya, la UE Santboiana, visita el Sant Cugat dissabte a les 17.30h per intentar sumar el tercer títol de la temporada. Els santboians venen de guanyar amb comoditat el Sitges a les semifinals, mentre el conjunt vallesà va patir per eliminar el BUC 17 a 19.

La Copa Argent viurà la final a la Teixonera, on el Químic rebrà dissabte a les 14h el SEL Vilanova. Els barcelonins van derrotar 41 a 7 els Senglars de Torroella a la semifinal i els vilanovins van superar el CEU 10 a 32 i ambdós preparen una final que es preveu molt igualada.

Per últim, la Copa Catalana Bronze es resoldrà diumenge a les 12h a Cervelló. Els Cèrvols, que van guanyar el Cornellà 52 a 40 a les semifnals, jugaran a casa davant el combinat de Catalunya Central, que va triomfar a Terrassa 21 a 46 per plantar-se a la final.

Copa Catalana Sevens