Dimarts a la tarda van sortejar-se a la seu de la Federació Catalana de Rugby els calendaris de les totes les competicions catalanes exceptuant la Divisió d'Honor Catalana Vueling, que ja coneix el calendari des de fa un temps.

Les tres principals lligues femenines sènior encapçalen aquest sorteig, amb 21 equips inscrits per a les tres competicions.

La segueixen els Grups D, E i F de la fase prèvia de la DHC masculina, també amb 21 conjunts apuntats que arrencaran el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre. 

Dos equips més competiran a la categoria S18 masculina, repartits en cinc grups de quatre i un de tres que jugaran del 6 al 27 d'octubre aquesta primera fase.

A les lligues S16 i S14 (mixtes) també hi trobem sis grups que començaran a jugar el 6 d'octubre com els seus companys del S18.

Com a novetat d'enguany, els equips S18, S16 i S14 del Fénix aragonès formaran part de les competicions catalanes, sumant-se a altres clubs de fora de Catalunya que la temporada passada van afegir-se a les lligues sènior masculina (els Quebrantahuesos aragonesos) i femenina (el Shamrock mallorquí).

Descarrega't el calendari complet aquí.