BUC, Santboiana i GEiEG acaricien els playoffs de la DHC Femenina

Fotografia de Jordi Elias

Els playoffs, en joc

L’hora de la veritat s’apropa per als equips de la Divisió d’Honor Catalana Femenina quan tan sols resten quatre jornades per al final de la temporada regular. Amb els playoffs tan a prop, tots els enfrontaments que es jugaran des d’ara fins el 16 de febrer seran molt decisius, especialment per als tres conjunts que breguen per la quarta plaça de la classificació que dóna accés a les semifinals.
Amb el BUC, la Santboiana i el GEiEG en una posició de privilegi per adjudicar-se el bitllet per als playoffs (38, 36 i 35 punts respectivament), l’emoció se centra en la lluita que mantindran Sant Cugat, Castelldefels i Poble Nou per intentar arribar a les eliminatòries per al títol.

gotics_santcu_rugbycat

El Sant Cugat no pot punxar contra el Poble Nou / Edu Rois


Parteix amb bastant avantatge el conjunt de la Guinardera, defensor del quart graó de la lliga amb 30 punts, 9 i 11 més que CRUC i CNPN. Però aquesta distància podria escurçar-se aquest cap de setmana, quan les barcelonines visitin Sant Cugat en un darrer intent per mantenir vives les possibilitats de playoffs. En cas de perdre, les vallesanes afrontarien el final de curs amb cert nerviosisme tenint en compte que han de veure-se-les amb els tres primers classificats en les tres últimes jornades.
Pel que fa al triplet capdavanter, tan sols es creuaran entre ells el proper cap de setmana a la Foixarda, quan el BUC rebi el GEiEG diumenge a les 12h. El camí per assegurar-se les posicions de playoffs es presenta planer per a BUC, Santboiana i GEiEG, que no volen perdre’s la cita amb la Xarxa, que retransmetrà per televisió en directe per tot Catalunya les semifinals (dissabte 23 de febrer) i la final (dissabte 2 de març).

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres