Fotografia d'arxiu Jaume Andreu

Dissabte es va donar el tret de sortida a la temporada de sevens a Catalunya amb la jornada classificatòria de la Copa Catalana de rugby a VII masculina.

Tretze equips sènior van jugar dividits en dues seus el primer dels caps de setmana que definiran el campió de la Copa, i els equips del BUC i del RC Vilafranca en van ser els guanyadors.

El conjunt barceloní va sortir vencedor de la Mar Bella, on també hi competien el Poble Nou, el Barça, el Gòtics, el Terrassa i el Castelldefels. Els de la Foixarda van superar el Barça a la final per 5 a 22, i ambdós equips, juntament amb el CN Poble Nou, conformaven el podi i seran al torneig per endur-se el campionat.

A la Feixa Llarga, el vigent campió de la Divisió d'Honor Catalana Vueling segueix recollint triomfs aquest curs. El RC Vilafranca va ser el guanyador de la jornada en derrotar l'amfitrió Hospitalet per 26 a 0 i juntament amb els taronges i el Sitges seran a la jornada final.

Així doncs, la Copa Catalana de sevens masculina jugarà el proper cap de setmana la jornada final repartits de la següent manera:

Copa Or: BUC, RC Vilafranca, Barça Rugby, RC L'Hospitalet, CN Poble Nou, RC Sitges

Copa Argent: CR Sant Cugat, Castelldefels RUC, Gòtics RC, CR Tarragona, Carboners de Terrassa, INEF Barcelona, Manresa RC

2
3