Fotografia de FPM Arquitectura

La campiona de la Copa Catalana Femenina sotrirà de la final que jugaran el BUC i el CR Sant Cugat. Diumenge a les 13.30h a la Foixarda, dos vells coneguts que es tornaran a trobar en una final.

Panteres i santugatenques s'han enfrontat en finals de la Divisió d'Honor Catalana en dues ocasions i de la Divisió d'Honor "B" en una, i ara es disputaran també la Copa Catalana després de derrotar l'INEF Lleida i la Santboiana.

El Sant Cugat va ser el primer en aconseguir el bitllet per a la final gràcies a una treballadíssima victòria dissabte al Baldiri Aleu, on santboianes i vallesanes van oferir un partit molt emocionant.

Començant amb un intercanvi d'assajos, Sara Marín avançava les visitants abans del minut 10, però Magalí Martínez aconseguia un try al 20' que Ona Monés transformava per donar avantatge a les seves 7 a 5 al descans.

A la represa Martina Benito superava la defensa local al minut 44 per posar el 7 a 10 al marcador, però la Santboiana reaccionava ràpidament i amb una marca i dos cops de càstig d'Ona Monés les blaves s'escapaven fins el 18 a 10.

santboiana sancu

Tot i la distància, el Sant Cugat no va rendir-se i en deu mintus finals d'èpica van remuntar l'enfrontament, primer amb una marca de càstig al 71' i en l'última jugada del partit amb un try de Martina benito que donava el triomf a les de la Guinardera per 18 a 24.

Més còmode va ser la victòria per al BUC, que va derrotar l'INEF Lleida 49 a 0 fent valdre la diferència de ritme de les lligues en què juguen.

De fet l'enfrontament es va decantar des d'un bon inici, doncs Andrea Garcia al minut 1 i Alba Camacho al 3 ja van aconseguir assajos per a les buqueres. Quatre marques més abans del descans dibuixaven un 34 a 0, que es va enfilar fins el 49 a 0 definitiu amb tres assajos més del BUC.