Nou mesos després de la final de la Divisió d'Honor Catalana Femenina de la temporada 2018/19, els dos mateixos equips que van disputar-se el títol ho tornaran a fer.

En el mateix escenari, la Foixarda, el BUC i el Sant Cugat jugaran diumenge a les 12.30h la final de la DHC en el partit entre els dos conjunts més potents de la lliga.

El BUC defensa el títol després d'una fase regular impecable en la què ha guanyat tots els enfrontaments que ha jugat. Amb un set de set en victòries, les Panteres van desfer-se del CN Poble Nou a la semifinal per un clar 39 a 0.

A l'altra banda del quadre, el Sant Cugat va vèncer 40 a 15 al Gòtics en les semis, però sí que compten amb una derrota en el seu registre d'aquesta temporada: precisament contra el BUC, en la darrera jornada de la fase regular, per 10 a 5.

Separades per tan sols 4 punts en la classificació, BUC i Sant Cugat es planten a la final de diumenge (12.30h en directe per les televisions locals i per Xala.cat) amb la ferma intenció d'aixecar el primer títol de la temporada.