El proper diumenge 18 de desembre al Pilar Pons de Cornellà se celebrarà un esdeveniment solidari per recaptar fons per la Marató de TV3 d'enguany.

Aquest dia s'organitza en honor a Guillem Sardà "Satan", jugador dels Cocodrils i els Enginyers de Poble Nou durant moltes temporades i que malauradament va morir sobtadament als 40 anys el passat mes d'octubre.

L'esdeveniment vol abraçar totes les branques del nostre esport, començant de 9h a 12.45h amb una trobada d'escoles, seguida per un torneig de 13.30h a 17.30h en què es poden apuntar tots els equips de qualsevol edat i sexe, ja que s'organitzaran partits de totes les modalitats (mixte, touch, sevens...).

El preu de l'entrada és de 5 euros (inclu entrepà i beguda) i el 50% dels ingressos que s'assoleixin el proper diumenge (incloses begudes, sortejos, etc...) aniran destinats a l'edició de la Marató de TV3 d'aquest 2022, dedicada a les malalties cardiovasculars.

El rugby vol acomiadar-se de la millor manera del 2022, retén homenatge a una persona molt estimada i aportant el seu granet de sorra a una bona causa.

Inscriu-te aquí.