La Divisió d'Honor Catalana Vueling ja coneix a tres participants més. Després de la jornada d'aquest cap de setmana, en què s'ha disputat el penúltim partit de la fase prèvia de la DHC, la principal lliga masculina ja té cinc dels nou equips que la formaran.

Després del Vilafranca i els Cocodrils, el Barça "Blau" és el tercer conjunt del Grup 1 que ha assolit la classificació. Els culers es van assegurar matemàticament la plaça gràcies a la victòria per 37 a 17 davant els Cocos i no fallen a la seva cita a la Divisió d'Honor Catalana.

Els altres dos classificats del cap de setmana surten del Grup 2; els Senglars i els Quebrantahuesos. Ambdós equips van guanyar dissabte (el Torroella a Hospitalet 21 a 28 i els aragonesos al Gòtics 31 a 3) i assolien l'objectiu una jornada abans del final de la fase prèvia.

Pel que fa al Grup 3, encara cap equip té tancada la classificació per a la DHC, ja que tant Lleida, Químic, CEU i Castelldefels tenen opcions reals d'acabar entre els tres primers del grup.