Després d'un mes d'aturada des de la darrera jornada abans de Nadal (exceptuant el partit ajornat entre el Sant Cugat i l'INEF), la Divisió d'Honor Catalana Femenina s'ha tornat a posar en marxa aquest cap de setmana.

El punt i a part de la lliga no ha canviat la dinàmica del seu líder, el Barça, que continua dominant amb autoritat. Les blaugrana rebien el Sant Cugat "B" a casa i des del xiulet inicial van marcar la tendència i el ritme de l'enfrontament.

En un quart d'hora les culers ja guanyaven 17 a 0 gràcies als assajos de Laia Mato, Martina Márquez i Pau León en el que era una confirmació de la dinàmica barcelonina d'aquesta temporada. Els assajos es van anar succeïnt fins el 78 a 0 definitiu, que reafirma el Barça al capdavant de la lliga amb 24 punts.

A una distància de 8 punts la Santboiana intenta seguir el ritme de les culers, i amb la clara victòria per 0 a 49 al camp de l'INEF Barcelona les del Baix Llobregat no perden pistonada.

Quatre assajos de la capitana Anna Puig van marcar el camí de les santboianes, que la setmana que ve tornen a visitar la Foixarda per començar la segona volta jugant contra el Gòtics RC.

El darrer equip en vèncer aquesta jornada va ser el CN Poble Nou, que va trencar la ratxa de dues derrotes superant el Gòtics per 41 a 10.

Tot i que van ser les visitants les que es van avançar amb un cop de càstig de Nerea Sagasti, les poblenovines es van refer d'immediat i amb set marques (tres de Maria Campos i tres de Claire Masse-Navette) s'apuntaven la segona victòria a la lliga i escalen fins la tercera plaça.