La Divisió d'Honor Catalana ha arrencat aquest cap de setmana amb els sis equips participants preparats per donar el millor de si mateixos en una competició que serà a doble volta més els playoffs a quatre per al títol.

A la Foixarda, el Barça va enviar un avís a la resta d'equips amb un resultat d'escàndol: 0 a 109. Les culers van derrotar l'INEF Barcelona en un festival anotador (17 assajos) que va posar de manifest el bon estat de forma de les blaugrana.

Més ajustat va ser el partit de la Guinardera, on el Poble Nou es va avançar amb un try de Sílvia Julià al minut 10. El Sant Cugat "B" va respondre amb les marques d'Adaia Anglès i Júlia Moreno, però altra vegada les visitants responien i empataven el matx amb un assaig de Vannesa Vargas.

254882570_4574772679268794_7723304103588631795_n

Amb el 12 a 12 es reprenia l'enfrontament, i després d'uns minuts sense anotació, les mateixes protagonistes locals, Anglès i Moreno, s'encarregaven d'anotar per donar un avantatge de deu punts a falta d'un quart d'hora. Rita Hinojosa va rematar el triomf a falta de pocs minuts fins el 29 a 12 i donava el bonus ofensiu a les vallesanes.

El darrer partit de la jornada ens portava fins el Baldiri Aleu, on la Santboiana i el Gòtics reeditaven la semifinal de la temporada passada.

A la gespa del Baix Llobregat van ser les Mamut les que van dominar durant la primera meitat, ja que amb dos assajos d'Abril Camacho i un cop de càstig de Nerea Sagasti superaven la marca d'Irene Clapés i marxaven al descans amb un 7 a 17.

Sense suplents, però, el Gòtics va veure com la Santboiana les superava a la segona part. Les locals van posar en marxa la maquinària i amb les marques de Sara Carmona, Anna Puig (2), Raquel Pelayo i Natàlia Gómez s'asseguraven els 5 punts per començar la DHC en forma.