La primera jornada de la Copa Catalana de Sevens femenina va disputar-se dissabte a Castelldefels i Barcelona amb dos protagonistes; el Sant Cugat i el Barça.

El conjunt vallesà va sortir campió de la seu del Pitort de Castelldefels després de vèncer en els tres enfrontaments disputats contra el CRUC/Cornellà, el Poble Nou i el Gòtics i s'assegurava una plaça a la final d'aquest proper cap de setmana.

En segona posició va quedar el combinat del Gòtics i el Sitges, que tan sols va caure davant les santcugatenques, i el tercer del podi va ser el Poble Nou, guanyador del duel amb el CRUC però perdedor per 10 i 4 punts respectivament, dels partits amb Sant Cugat i Gòtics.

A l'altre quadre, el Barça va tenyir de blaugrana la Foixarda. Les culers, recents guanyadores de la fase d'ascens a la Divisió d'Honor "B" i vigents campiones de la DHC Femenina, van derrotar el BUC a la final per un ajustat 17 a 19 i acabaven la jornada amb tres triomfs.

Acompanyant els dos barcelonins al podi hi va haver encara un tercer equip de Barcelona, ja que les Osses d'INEF van guanyar l'Hospitalet 5 a 10 en el partit entre els segons classificats de cada grup i es penjava el bronze de la jornada de classificació.

 

8
6

 

 

Copa Catalana Sevens (1)