El Barça Blau i els Cocodrils RSV són equips de playoff. Barcelonins i viladecanencs van aconseguir dissabte els darrers bitllets per a les eliminatòries per al títol de la Divisió d'Honor Catalana Vueling després de la vuitena jornada de la fase regular.

Els culers ho van fer gràcies a una victòria, incontestable, contra els Senglars. El Barça va derrotar 81 a 0 el conjunt de Torroella de Montgrí i confirma la bona dinàmica amb el tercer triomf consecutiu. Així, els blaugrana s'asseguren acabar com a mínim cinquens i encara podrien escalar alguna posició si derroten amb bonus el Químic.

Els altres protagonistes de la jornada, els Cocodrils, van confirmar la seva primera participació als playoffs de la DHC gràcies a la derrota del Sabadell a Osca, doncs tot i perdre el seu partit contra el CEU per 31 a 17, els Cocos es beneficiaven de la desfeta sabadellenca davant els Quebrantahuesos (29 a 26) i s'asseguraven acabar, almenys, sisens.

En el quart partit de la jornada, el Lleida va derrotar el Químic per 34 a 12 en un partit entre dos equips que breguen per intentar acabar en segona posició i així classificar-se directament per a les semifinals.

Després d'una primera meitat molt ajustada (12 a 5), l'INEF va completar una millor segona meitat i amb tres assajos (per un dels barcelonins) s'assegurava el bonus ofensiu i empata a punts amb el Químic quan resta només una jornada.