Fotografia de José Luis Maestro

Tot i que les lligues de la temporada 2022/23 van acabar-se el cap de setmana del 22 i 23 d'abril amb la fi de la competició S14, el rugby encara no s'ha acomiadat aquest curs, doncs la Copa Catalana està ja en marxa.

Precisament el cap de setmana que s'acabava la competició S14 es van jugar els vuitens de final de la copa sènior masculina, en què van avançar el Mataró/Badalona, el Manresa, el Poble Nou, el Barça i l'Hospitalet gràcies a les victòries aconseguides.

Juntament amb la classificació de Gòtics, CEU i Químic per incompareixences del rival, els quarts de final de la Copa Catalana masculina queden de la següent manera:

Divisió d'Honor Catalana Barça Rugby CR Sant Cugat B Gòtics RC UE Santboiana CE INEF Barcelona CN Poble Nou (8)

Aquest cap de setmana també gaudirem de la Copa sènior femenina, que després d'un partit de ronda prèvia que li va guanyar el BUC al CRUC/Cornellà arrenca directament als quarts de final.

Poble Nou vs Sant Cugat, Hospitalet vs Santboiana, CEU vs INEF Lleida i BUC vs INEF/Barça seran els enfrontaments d'aquesta Copa que compta amb cinc equips de la Divisió d'Honor Catalana i tres de les lligues estatals superiors.