Demà torna el rugby a Catalunya. Les competicions oficials de la Federació Catalana de Rugby arrenquen amb tota la força, i arreu del país els sènior masculí i femení, els S18, S16 i S14 es vestiran de curt per donar el tret de sortida a una nova temporada.

Després d'una temporada difícil degut a les restriccions i problemes derivats de la pandèmia, el nostre esport es posa en marxa amb normalitat, amb fins a deu lligues diferents apujant el teló.

Fase prèvia DHC Femenina (Grups 1, 2 i 3)

Tres grups de quatgre equips que es jugaran la plaça per a la Divisió d'Honor Catalana. Els dos primers claassificats de cada grup accediran a la lliga final, mentre els dos últims disputaran la Primera Catalana. Totes dues lligues tindran playoffs (semifinals i final).

Fase prèvia DHC Femenina (Grups 4, 5 i 6)

Tres grups de quatgre equips que es jugaran la plaça per a la Segona Catalana. Els dos primers classificats de cada grup accediran a la lliga final, mentre els dos últims disputaran la Tercera Catalana. Totes dues lligues tindran playoffs (semifinals i final).

Fase prèvia DHC Masculina (Grups 1, 2 i 3)

Tres grups de set equips a una sola volta. Els tres millors classificats de cada grup jugaran la Divisió d'Honor Catalana a una sola volta més els playoffs amb els sis primers classificats.

El quart i cinquè classificat de cada grup jugaran la Primera Catalana amb una lliga d'anada i tornada més playoff entre els 4 primers classificats.

El sisè i setè classificat de cada grup jugaran la Segona Catalana amb una lliga d'anada i tornada més playoff entre els 4 primers classificats.

Fase prèvia DHC Masculina (Grups 4, 5 i 6)

Tres grups de sis equips a una sola volta. Els tres millors classificats de cada grup jugaran la Tercera Catalana a una sola volta més playoff amb els quatre primers classificats. La resta d'equips jugaran la Quarta Catalana a una sola volta més playoff amb els quatre primers classificats.

Fase prèvia S18 (Grups 1 i 2)

Dos grups de cinc i sis equips que jugaran una lliga a un sola volta. Els tres millors classificats de cada grup jugaran la Primera Catalana a doble volta, més playoff amb els quatre primers classificats.

La resta d'equips jugaran jugaran la Segona Catalana a doble volta, més playoff amb els quatre primers classificats.

Tercera Catalana S18

Tots els equips jugaran en un sol grup una lliga a una sola volta. Posteriorment els tres primers classificats jugaran a doble volta la lliga d'Or. El quart, cincquè i sisè jugaran la copa d'Argent amb el mateix format. I la resta d'equips amb el mateix format la copa de bronze.

Fase prèvia S16 (Grups 1 i 2)

Dos grups de cinc equips que jugaran una lliga a un sola volta. Els dos millors classificats de cada grup i el millor tercer jugaran la Primera Catalana a doble volta, més playoff amb els quatre primers classificats.

La resta d'equips jugaran jugaran la Segona Catalana a doble volta, més playoff amb els quatre primers classificats.

Fase prèvia S16 (Grups 3, 4 i 5)

Tres grups de sis equips amb una lliga d'una sola volta. Els tres millors classificats de cada grup jugaran la Tercera Catalana a una sola volta més playoff amb els quatre primers classificats.

El quart, cinquè i sisè jugaran la Quarta Catalana a doble volta més playoff amb els quatre primers classificats. La resta d'equips jugaran la Cinquena Catalana a doble volta més playoff amb els quatre primers classificats.

Primera Catalana S14

Lliga d'anada i tornada més playoff entre els quatre millors classificats.

Fase prèvia S14 (Grups 1, 2, 3 i 4)

Quatre grups de cinc equips amb una lliga d'una sola volta. Els dos millors classificats de cada grup jugaran la Segona Catalana a una sola volta més playoff amb els quatre primers classificats. La resta d'equips jugaran la Quarta Catalana a una sola volta més playoff amb els quatre primers.