A punt les semifinals de Primera i Segona Catalana S16

Les categories de formació comencen els playoffs

Les lligues de les categories de formació arriben ja a la seva fase decisiva, amb els playoffs treient ja el cap. La primera competició en celebrar les semifinals serà la S16, que d'aquí a dos caps de setmana viurà els creuaments de la Primera i Segona Catalana.

sitges_quimic_s16

El Sitges, vigent subcampió, ha acabat tercer / Jaume Andreu


A la Primera Catalana el Sant Cugat s'ha alçat campió de la lliga regular amb ple de victòries i gairebé punts, deixant-se tan sols un bonus ofensiu pel camí. Segui pel Barça amb una derrota, el Sitges amb dues i el Castelldefels amb tres, aquestes són les semifinals del cap de setmana del 6 i 7 d'abril (es jugarà a casa de l'equip en negreta):

  • CR Sant Cugat "A" - Castelldefels RUC
  • Barça Rugby - RC Sitges

 

buc_s16

El BUC ha acabat líder la fase regular de Segona / BUC


A la Segona Catalana S16 ha sigut el BUC el conjunt que ha dominat la competició, amb només una derrota encaixada a la fase regular. Els barcelonins (35 punts) han tret sis punts d'avantatge al Sant Cugat "B", mentre Tarragona i Senglars han finalitzat en tercera i quarta plaça amb 26 i 25 punts respectivament. Aquestes són les semifinals del 6 i 7 d'abril (es jugarà a casa de l'equip en negreta):

  • BUC - CR Senglars de Torroella
  • CR Sant Cugat "B" - CR Tarragona

La final dels dos campionats es jugarà el cap de setmana del 13 i 14 d'abril.

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres