Fotografia de Jordi Elias

Aquest cap de setmana es tancarà la temporada 2021/22 de clubs amb les finals de la Copa Catalana S14. Sis equips es disputaran el títol de campions de les copes Or, Argent i Bronze: Sant Cugat, Santboiana, Sitges, BUC, Gòtics "B" i Santboiana "B".

La Copa Catalana Or va començar a agafar color santcugatenc el passat diumenge quan l'equip vallesà va derrotar la Santboiana 44 a 17 en el partit d'anada de la final. La tornada, dissabte a les 12h, obliga la Santboiana a remuntar 27 punts si vol donar la volta a la situació i evitar que el Sant Cugat S14 assoleixi el doblet lliga-copa.

La Copa Argent es decidirà a Pins Vens, on el Sitges i el BUC hi disputaran la final dissabte a les 19h. Els sitgetans s'han plantat a la final després d'un clar triomf davant el Cornellà a semifinals per 82 a 5, mentre el BUC va suar per vèncer l'Hospitalet 14 a 12. 

En últim lloc, la Copa Bronze se la disputen dos conjunts "B". Per una banda, el Gòtics - UE Cabrera va aconseguir el bitllet a semis després de superar els Senglars de Torroella 8 a 33, i per l'altra la UE Santboiana "B" va guanyar clarament el Cervelló. Així, els dos equips s'han citat a la Foixarda aquest dissabte a les 10h del matí per decidir qui serà el campió de bronze.