1.100 nens i nenes omplen la Trobada d'Escoles de Rugby de Catalunya

Fotografia de Cristina Elié

Vic, epicentre del rugby de formació

Una vegada a l’any, la major part dels nens i nenes que juguen a rugby a Catalunya s’ajunten en una localitat per fer el que més els agrada: jugar a rugby. El diumenge 12 de maig estava marcat com una data assenyalada, especial, i així ha estat, amb 23 clubs catalans i els Bocs de Mallorca assistint a Vic per celebrar-hi la Trobada d’Escoles de Rugby de Catalunya.
Aquest esdeveniment ha trencat els registres de l’any passat amb un total de 1.100 jugadors i jugadores (100 més que la passada edició també celebrada a Vic) que han posat color a un matí espectacular.

_MG_6940

El rugby ha estat el protagonista a Vic / Cristina Elié


Més de 90 equips de les categories S6, S8, S10 i S12 s’han repartit entre els espais camps habilitats a les instal·lacions del camp de rugby de Vic, el camp de l’estadi munidipal d’atletisme, el camp de futbol municipal i el camp de beisbol. En total, catorze camps que de 10h a 13.30h han bullit amb els partits dirigits pels 30 àrbitres que s’han desplaçat fins la capital de la comarca d’Osona.
Un any més, doncs, Vic ha estat l’epicentre del rugby de formació català amb una Trobada d’Escoles de Rugby de Catalunya que treu múscul amb el futur de l’ovalada de casa nostra.

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres