Vic va convertir-se ahir en la ciutat del rugby formatiu a Catalunya. Als camps de les instal·lacions de la zona esportiva de Vic, 1.000 jugadors i jugadores de rugby van gaudir de la Trobada d'Escoles de Rugby de Catalunya.

Equips de nens i nenes dels 6 als 12 anys de 25 clubs de casa nostra van jugar durant tot el matí repartits en els quatre camps habilitats per l'Osona RC, recuperant la gran trobada realitzada el 2019, la darrera abans de la pandèmia.

Arribats de tots els racons de Catalunya, la trobada va servir als joves jugadors per enfrontar-se a nous contrincants i per disfrutar amb companyes i rivals del seu esport.

Organitzada per la Federació Catalana de Rugby, l'Osona RC i la col·laboració de l'Ajuntament de Vic, la trobada va comptar amb la participació de 25 àrbitres del Comitè d'Àrbitres de Rugby de Catalunya, i tots junts van fer del matí de diumenge una festa del rugby formatiu.

La Trobada serveix per acomiadar una temporada rodona pel què fa a les escoles de rugby, que han recuperat l'esperit i el número de jugadors en el retorn a la normalitat esportiva.

Un any més, la gran Trobada d'Escoles de Rugby de Catalunya serveix de reivindació de la base de la piràmide del nostre esport: les escoles de rugby que els nostres clubs cuiden i treballen amb passió i dedicació.