Fotografia de Jordi Elias

La UE Santboiana es va coronar dissabte campiona de la Copa Catalana Masculina després de vèncer el Barça 13 a 23 a la Teixonera.

Culers i santboianencs van oferir un ajustat partit que es va decidir en el tram final, ja que al minut 53 el resultat era d'empat a 13.

El primer cop el va donar la Santboiama. De fet dos i literals, ja que els cops de càstig d'Albert Rodríguez van avançar els visitants 0 a 6 al quart d'hora. Un try de Miguel Guerra apropava el Barça, però abans de la mitja hora Juani Berón responia per als de blanc que s'escapaven 5 a 13.

Fins a ben entrada la segona meitat el protagonisme anotador va ser per als blaugrana amb un cop de càstig de Franco Porcu i un try de David Garro que empataven el matx al 45'.

La igualtat va seguir fins al 53', quan un tercer cop de càstig d'Albert Rodríguez va posar el 13 a 16, i poc després, al minut 61, Lucas Pichot superava la defensa barcelonina per assajar i escalar el marcador fins al definitiu 13 a 23.