La selecció catalana comença el Campionat Autonòmic a Galícia

A per totes a Galícia!

La selecció catalana femenina inicia demà el seu camí en el Campionat Autonòmic. A les 14h a Elviña, el camp del CRAT A Corunya, les dones de la Ginesta se les veuran amb Galícia en un enfrontament que es preveu molt dur contra una potent davantera.
El conjunt català posarà fil a l'agulla després de dos mesos de preparació sota les ordres del nou seleccionador Graham Smith, qui ha apostat per una renovació a la selecció: fins a onze jugadores debutaran demà amb la samarreta quadribarrada.
L'equip de la Ginesta arriba preparat a la cita, després de jugar dimecres un amistós contra la Universitat de Glasgow (guanyat folgadament) que va servir per practicar tot el que s'havia entrenat des de finals de febrer.
Sis clubs aporten efectius a la convocatòria de 23, amb majoria del BUC, vigent campió de la Divisió d'Honor Catalana, i l'INEF-Hospitalet, finalista de la Liga Iberdrola, que aportaran ambdós conjunts set jugadores. El GEiEG, amb tres jugadores, el Poble Nou amb dues i el Tarragona, la Santboiana i el Sant Cugat amb una cada una, completen la llista.
 
alineacio_galicia_campionat
BUC: Mireia Recasens*, Magda Verdú*, Júlia Trabado*, Jana Gomà, Anna Puigmartí, Aina Trabado*, Sílvia Sicart
INEF-Hospitalet: Mercè Viñals, Jordina Marbà, Beatriz González*, Miranda Misham*, Alysha Stone, Kat Keller*, Carla Rodríguez
GEiEG: Mariona Cots, Mireia de Andrés, Paula Xutglà, Judith Vélez
CN Poble Nou: Sílvia Julià,  Bea Sanjurjo*
UE Santboiana: Blessing Ijeoma
CR Tarragona: Cristina Jorba
CR Sant Cugat: Elisabeth Segarra*
*Les jugadores marcades amb asterisc debuten demà amb la selecció

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres