La gran nit del rugby català ja té data. El proper divendres 29 de novembre se celebrarà la II Nit del Rugby Català, una gala en la que es repartiran els premis de la temporada 2018/19 als millors jugadors, entrenadors i demés persones relacionades amb el món del nostre esport.

A l'Orfeó Martinenc (Avinguda Meridiana 97, Barcelona) s'hi aplegaran els protagonistes del rugby català, seguint la tradició iniciada l'any passat, quan es va celebrar la primera edició de la Nit del Rugby Català.

L'acte, obert a tothom, arrencarà a les 19h i durarà aproximadament una hora. Seguidament s'oferirà un càtering i un cop acabat, el bar de l'Orfeó Martinenc servirà per fer el final de festa (amb preus populars).

Per assistir a la Nit del Rugby Català, només cal que enviïs un correu electrònic a premsa@rugby.cat especificant nom i cognom i número d'acompanyants.

44391561_1893113074109837_5801312498229444608_o

 

Els premis de la II Nit

A la II Nit del Rugby Català, a part de reconèixer tots els equips campions de les lligues sènior i de lligues de Primera S14, S16 i S18, s'hi entregaran dos tipus de premis. Per una banda s'atorgaran els guardons que van votar els aficionats a través de les xarxes socials de la Federació Catalana de Rugby el passat mes de juliol:

- Millor entrenador DHC Femenina: Albert Casorran

- Millor Jugadora DHC Femenina: Anna Puig

- Millor Entrenador DHC Vueling: Jordi Villalante

- Millor Jugador DHC Vueling: Ignasi Carbonell

- Millor Àrbitre: Víctor Cuenca (Escollit pel CARC)

Per l'altra banda, s'entregaran vuit guardons més que han estat escollits per la Junta Directiva de la FCR, que són:

- Veterà Il·lustre

- Millor Club 2018/19

- Trajectòria a les banquetes

- Trajectòria esportiva (masculí i femení)

- Jove promesa (masculí i femení)

- Voluntari de club (premi nou d'enguany)