La Tercera Catalana femenina és blaugrana. El Barça va guanyar dissabte la final per un clar 40 a 7 davant les Craquers (una fusió entre els equips de l'Alella i el Químic) i aixecava la copa de campiones.

El conjunt dirigit per Aroa González va ser superior a les rivals, avançant-se ràpidament amb un assaig de la capitana Alba Capell al minut 6. Tot i que les Craquers van respondre al quart d'hora amb un try de Carmen Burillo, dues marques de Martina Márquez abans del descans posaven el 19 a 7 a l'electrònic.

A la segona meitat, la lluita de les visitants va permetre mantenir el mateix resultat durant 13 minuts, fins que Sara Martori al 53 i Tania Ortega al 57 van trencar definitivament el marcador amb dos assajos.

Un últim try de Sara Expósito va posar el definitiu 40 a 7 que donava el primer títol de la temporada a les culers, que van treballar dur per doblegar unes Craquers combatives.

Així, el Barça posava la cirereta a una temporada rodona en què encara no han perdut cap enfrontament.