El Barça es proclama campió del Campionat de Catalunya de sevens S16

Fotografia d'Ignasi González

Campió blaugrana!

El Campionat de Catalunya de rugby a VII en categoria S16 va tenyir-se dissabte dels colors blau i grana. El conjunt infantil de la Teixonera va sortir vencedor de la final del torneig celebrat a la Mar Bella, on els vuit millors equips de les dues jornades anteriors es disputaven el títol.
En format d'eliminatòries, Gòtics i Barça (amb dos equips cada un), Sitges, Sant Cugat, Santboiana i Poble Nou se citaven al camp barceloní per, a partir de les 16h, jugar-hi els quarts de final. Després d'una primera ronda amb victòries molt clares, restaven quatre candidats: Gòtics, Sant Cugat, Barça i Sitges, que van celebrar unes semifinals amb dos dominadors també clars: santcugatencs i blaugranes.
Els vallesans van superar 0 a 29 el Gòtics, mentre el conjunt culer va desfer-se del Sitges per un contundent 24 a 5, guanyant-se tots dos el bitllet per a una final que no va decebre ningú. I és que el partit definitiu que va decidir aquest campionat va resoldre's per una diferència de menys d'una marca: el Barça va vèncer per un ajustat 24 a 28 i aixecava el títol del Campionat de Catalunya de rugby a VII.

57373007_2144231695664639_5805157043715178496_o

Barça i Sant Cugat van reeditar en sevens la final de la Primera S16 de XV / Jaume Andreu

Amb el triomf, els culers tancaven la temporada amb un somriure després de vèncer un dur rival com és el Sant Cugat. Pel que fa a la resta de posicions, el Sitges va quedar tercer en derrotar el Gòtics, el Poble Nou aferrava la cinquena posició i el Gòtics "1" doblegava la Santboiana en la final de coure.